Nederlands ĽEnglish Ľ
FranÁais Ľ 

Spraakherkenning Spraakherkenning


Product Code:
A209L-X00-13.0 

Beschrijving:
Dragon NaturallySpeaking Professional 13 NL
 

Prijs: 699 EUR (excl. BTW & verzendingskosten)Inhoud:

Dragon NaturallySpeaking 13 Professional


Gebruik uw stem voor optimale productiviteit en lagere kosten op het werk
Dragon NaturallySpeaking 13 Professional is de ideale oplossing voor drukbezette professionals die sneller en slimmer willen werken, gewoon met hun stem. Met deze spraakherkenningssoftware voor ondernemingen kunt u meer doen in minder tijd, gewoon door tegen uw computer te praten in plaats van te typen. U dicteert documenten veel sneller dan u kunt typen en met een nauwkeurigheid tot maar liefst 99%, en via gesproken opdrachten bedient u uw pc en programma's. Of u nu documenten en spreadsheets wilt maken en bewerken, grote aantallen e-mails wilt versturen, wilt internetten of complexe bedrijfsprocessen wilt automatiseren, met Dragon 13 Professional krijgt u dit alles verbluffend snel, eenvoudig en handig voor elkaar. Het resultaat? U haalt het beste uit uzelf omdat uw professionele productiviteit toeneemt en de kosten dalen.

Voor wie is Dragon 13 Professional bedoeld?

Professionals die veel achter hun computer zitten, zowel op kantoor als onderweg.
Professionals die RSI willen voorkomen, hun nek en schouders willen ontzien en ergonomisch verantwoord en comfortabel met hun computer willen werken.
Professionals die hun ideeŽn en gedachten direct en nauwkeurig op hun computer willen vastleggen, door ze hardop uit te spreken in plaats van te typen.
Eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven die hun eigen productiviteit en die van hun medewerkers willen verhogen.
Buitendienstmedewerkers die onderweg hun bevindingen willen rapporteren.
Professionals met een fysieke beperking binnen bedrijven van elke omvang.
Organisaties in verticale markten zoals verzekeringsmaatschappijen, het onderwijs, de openbare veiligheid en de maatschappelijke dienstverlening die in de hele onderneming met spraakherkenning willen werken.
Managers die met aangepaste spraakopdrachten organisatiespecifieke processen en normen willen automatiseren voor gestandaardiseerde documentatie.
Managers die willen voldoen aan toegankelijkheidseisen voor werknemers met een beperking.
Managers die terminologiegebruik en -nauwkeurigheid binnen de organisatie willen standaardiseren met behulp van gedeelde eigen woordenlijsten.
IT-managers die spraakherkenningssoftware met krachtige, uitgebreide beveiligings- en beheerfuncties en flexibele configuratieopties willen implementeren om binnen de organisatie de productiviteit te verhogen en kosten te besparen zonder bestaande workflows te wijzigen.

Omdat Dragon 13 Professional ongekend snel, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk is, kunnen drukbezette professionals met hun stem allerlei computertaken, of deze nu groot of klein zijn, efficiŽnter en tegen lagere kosten dan ooit uitvoeren, zoals:

Memo's, rapporten, notulen, voorstellen, spreadsheets en nog veel meer opstellen, bewerken en opmaken, en dat allemaal met hun stem

Op internet zoeken naar feiten, cijfers en afbeeldingen en deze opnemen in documenten

Onderweg notities dicteren in een digitale spraakrecorder of smartphone en deze later achter de pc laten omzetten in tekst

Organisatiespecifieke workflows automatiseren en zorgen voor standaardisering via aangepaste woordenlijsten en opdrachten

Met een eenvoudige spraakopdracht veelgebruikte tekst of afbeeldingen in een document invoegen

E-mails dicteren en verzenden naar collega's, klanten, leveranciers, partners en anderen

Chatten met collega's over projecten door te praten in plaats van te typen

Al pratende online facturen, aanvragen, inkooporders, inschrijvingen en andere formulieren invullen

Met hun stem taken en afspraken plannen en hun agenda beheren


Positionering van Dragon NaturallySpeaking 13 Professional

Dragon NaturallySpeaking 13 Professional is spraakherkenningssoftware waarmee u op uw werk snel en nauwkeurig meer op de computer kunt doen, gewoon met uw stem. Het programma zet gesproken woorden sneller om in tekst dan u kunt typen, met een nauwkeurigheid tot maar liefst 99%. Met spraakopdrachten stuurt u uw computer en programma's aan. Zo kunt u in uw onderneming verbluffend snel, eenvoudig en handig documenten, spreadsheets en presentaties dicteren en bewerken, e-mail afhandelen, zoeken op internet en bedrijfsprocessen automatiseren. Stop met typen, begin te praten en ga aan de slag om de productiviteit te verhogen en kosten te verlagen.

Tagline voor productverpakking en internet: Kies voor optimale productiviteit met spraakherkenning

Beschrijving in 25 woorden
Dragon NaturallySpeaking 13 Professional is spraakherkenningssoftware voor ondernemingen waarmee drukbezette professionals snel en nauwkeurig meer op de computer kunnen doen, gewoon met hun stem.


Beschrijving in 50 woorden
Dragon NaturallySpeaking 13 Professional is spraakherkenningssoftware voor ondernemingen waarmee drukbezette professionals snel en nauwkeurig meer op de computer kunnen doen, gewoon met hun stem. Dragon zet gesproken woorden in tekst om en voert spraakopdrachten uit, tot drie keer sneller dan gebruikers kunnen typen. Zo gaat de productiviteit omhoog en gaan de kosten omlaag.

Beschrijving in 100 woorden
Dragon NaturallySpeaking 13 Professional is spraakherkenningssoftware waarmee drukbezette professionals snel en nauwkeurig meer op de computer kunnen doen, gewoon met hun stem. Dragon zet gesproken woorden in tekst om en voert spraakopdrachten uit, tot drie keer sneller dan u kunt typen. Verbluffend snel, eenvoudig en handig dicteert en bewerkt u documenten, spreadsheets en presentaties, handelt u uw e-mail af, zoekt u op internet en automatiseert u bedrijfsprocessen. Deze software voor ondernemingen voldoet aan toegankelijkheidseisen voor werknemers met een beperking en biedt krachtige beveiligings-, beheer- en configuratiefuncties. Stop met typen, begin te praten en ga aan de slag om de productiviteit te verhogen en kosten te verlagen.

Belangrijkste functies/voordelen (in het kort)

Dankzij de beveiligings-, beheer- en configuratiefuncties voor ondernemingen kunt u grote netwerken met veel gebruikers aanzienlijk eenvoudiger beheren.

Voldoet aan toegankelijkheidseisen voor werknemers met een beperking.

De snelste en meest nauwkeurige manier om met uw computer te werken: met Dragon gaat uw productiviteit drastisch omhoog en haalt u het beste uit uzelf.

Spraakgestuurd en volledig op u afgestemd: gaandeweg wordt Dragon steeds nauwkeuriger omdat het programma veelgebruikte woorden en zinsdelen onthoudt. Zelfs de lastigste woorden en eigennamen worden correct gespeld.

Dankzij het intuÔtieve ontwerp en de handige rondleidingen kunt u direct aan de slag en heeft u het programma snel onder de knie.
Door te praten werkt u drie keer sneller dan wanneer u typt. Omdat u hardop denkend documenten kunt opstellen, opmaken en bewerken, kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en uw gedachten beter onder woorden brengen.

Overal waar u gewend bent te typen, zelfs in veel branchespecifieke bedrijfsprogramma's, zoals systemen voor case- en schadebeheer en rapportage van incidenten, kunt u nu tekst dicteren. Dit vergroot de productiviteit en maakt efficiŽnt multitasken mogelijk.

Via spraakopdrachten kunt u op handige, ergonomische manier met uw computer werken.
U kunt allerlei microfoons kiezen, inclusief de microfoon die in veel van de nieuwste laptops is ingebouwd, zodat u uiterst flexibel en in alle vrijheid uw werk kunt doen.

U kunt onderweg uw ideeŽn dicteren in een digitale spraakrecorder en de audiobestanden later door Dragon laten uitschrijven op de pc.

De mogelijkheid om aangepaste woordenlijsten te importeren/exporteren/delen zorgt ondernemingsbreed voor grotere herkenningsnauwkeurigheid en standaardisering van unieke terminologie.

Met eigen spraakopdrachten voegt u snel veelgebruikte tekst of afbeeldingen in.

Proeflezen is heel simpel via de natuurlijk klinkende tekst-naar-spraakfunctie of het audiobestand.

Belangrijkste functies/voordelen (uitgebreid)

Klaar voor ondernemingsbrede implementatie
Dragon 13 Professional biedt beveiligings-, beheer- en configuratiefuncties waarmee u heel eenvoudig spraakprofielen, aangepaste woordenlijsten en opdrachten, toegang tot functies en meerdere installaties via een netwerk kunt beheren. Beheerders kunnen voor elke gebruiker een herkenningslogboek opvragen en zo uitgebreide en objectieve gebruiksgegevens verzamelen. Op basis hiervan kunnen ze doelgericht advies geven om de herkenningsnauwkeurigheid nog verder te vergroten en de ROI meten.

Toegankelijkheid voor alle medewerkers
Met Dragon 13 Professional voldoet u aan toegankelijkheidseisen voor werknemers met een beperking. Het programma draagt ook bij aan het voorkomen van vermoeidheidsklachten en RSI (Repetitive Strain Injury) en houdt meer medewerkers aan het werk omdat het een comfortabel, ergonomisch alternatief biedt voor toetsenbord en muis.

De snelste en meest nauwkeurige manier om met uw computer te werken
Het programma herkent spraak direct met een nauwkeurigheid tot maar liefst 99%.

Praat zoals u gewend bent en in een normaal tempo en uw woorden verschijnen vrijwel onmiddellijk op het scherm, zodat uw documenten tot drie keer sneller klaar zijn dan wanneer u typt.

Spelfouten behoren tot het verleden en corrigeren achteraf is nauwelijks nodig.

Profiteer van superieure betrouwbaarheid en prestaties gebaseerd op de krachtige technologie van Dragon.
Het programma biedt een spraakgestuurde gebruikservaring op maat.

Hoe meer u het programma gebruikt, hoe nauwkeuriger de resultaten.

Dragon onthoudt veelgebruikte woorden en zinsdelen en zelfs de lastigste woorden en eigennamen worden correct gespeld.

Optionele geavanceerde training of analyse van bestaande documenten en e-mails zorgen voor een nog grotere nauwkeurigheid.

Dragon verstaat en begrijpt u gewoon.

Het programma reageert snel, met een minimale wachttijd.

Praat in een normaal tempo en uw woorden verschijnen vrijwel meteen op het scherm.

U kunt direct controleren of uw woorden goed in tekst zijn omgezet.

Uw ideeŽn worden vastgelegd zodra u ze uitspreekt. Niets hoeft uw gedachtestroom meer te belemmeren.

Probleemloos aan de slag, probleemloos onder de knie
Met Dragon heeft u spraakherkenning snel onder de knie en kunt u er vlug optimaal van profiteren. U kunt ook heel simpel meer geavanceerde functies gebruiken, zodat uw productiviteit nog verder omhoog gaat.

Dankzij de snelle en simpele installatie kunt u meteen aan de slag met spraakherkenning.

Met de handige rondleidingen bent u binnen de kortste keren productief.

Door het intuÔtieve ontwerp heeft u razendsnel toegang tot krachtige functies zodat u steeds productiever wordt.

Met uw stem tekst dicteren of invoeren op alle plaatsen waar u gewoonlijk typt
Met Dragon staat niets uw productiviteit en creativiteit meer in de weg omdat u gewoon tegen uw computer kunt praten. Uw gesproken ideeŽn worden omgezet in tekst en uw spraakopdrachten in actie, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over spel- of typefouten.

Denk hardop.

Overwin uw writer's block.

Geef uw creativiteit de ruimte.

Voorkom spelfouten.

Leg ideeŽn tot drie keer sneller vast dan wanneer u typt.

Doe meer tegelijkertijd nu u handsfree met uw computer kunt werken.

Voer tekst snel in formulieren, chats, social media, blogs, enzovoort in.


Documenten bewerken en opmaken, gewoon met uw stem
Met Dragon kunt u tekst niet alleen tot drie keer sneller dicteren dan wanneer u typt, maar ook met uw stem tekst selecteren, bewerken en opmaken. Een document schrijven was nog nooit zo eenvoudig. U kunt tekst eerst selecteren en vet maken, onderstrepen, voorzien van hoofdletters en nog veel meer of gewoon al pratende de gewenste wijzigingen doorvoeren.

Bewerk tekst en maak deze op, veel sneller dan wanneer u met de muis iets selecteert en met het toetsenbord nieuwe tekst typt.

Geef tekst elke keer automatisch de door u gewenste opmaak.

Schakel eenvoudig tussen typen en praten en kies zo voor elke taak de gewenste invoermethode.

Uw computer besturen met uw stem
Programma's starten, menuopdrachten selecteren, toetsfuncties kiezen, tussen vensters schakelen, internetten, e-mails maken en verzenden en nog veel meer, u doet het allemaal gewoon door te praten. De voordelen zijn eindeloos:

Handsfree werken wanneer u dat wilt.

Comfortabeler en ergonomischer met uw pc werken.

Minder lichamelijke stress en belasting.

Meer tegelijkertijd doen door met uw stem tekst te dicteren en opdrachten uit te voeren.

Superieure spraakgestuurde bediening in veelgebruikte programma's
Dragon zorgt voor krachtige spraakgestuurde bediening plus volledige tekstbesturing (ook voor bewerkingen en opdrachten) in veel programma's die u elke dag gebruikt. Zo kunt u razendsnel documenten opstellen en taken op de computer afhandelen. Deze functionaliteit is beschikbaar voor:

Microsoft Word 2010 & 2013, Microsoft Outlook 2010 & 2013, NotePad en andere programma's

Outlook 2010 & 2013

Gmail, Outlook.com en Yahoo Mail, in Internet Explorer, Firefox en Chrome

Excel 2010 & 2013

… en nog veel meer!

Keuze uit microfoons voor vrijheid en flexibiliteit
Dankzij de functie voor microfoondetectie ziet u in Dragon automatisch welke microfoons beschikbaar zijn. Met Dragon Professional is het ook mogelijk om binnen ťťn profiel meerdere soorten audioapparaten te gebruiken. Dat betekent dat u heel eenvoudig kunt overschakelen op een andere microfoon met behoud van al uw voorkeuren voor nauwkeurigheid en opmaak. Dit is bijvoorbeeld handig als u thuis een USB-microfoon, op kantoor een draadloze microfoon en onderweg de ingebouwde microfoon van uw laptop gebruikt. U kunt kiezen uit:

De meegeleverde door Nuance goedgekeurde microfoon.

Dragon Remote Mic: gebruik via een wifi-netwerk uw iOS-apparaat (iPhone, iPod touch (4e generatie), iPad of Android-smartphone als draadloze microfoon. Scan hiervoor met de camera van het apparaat de streepjescode op het Dragon-scherm en download de gratis Dragon Remote Microphone-app.

De microfoon die in veel van de nieuwste laptops is ingebouwd: u kunt nu heel gemakkelijk en flexibel zonder headset documenten dicteren en spraakopdrachten geven.

Een door Nuance goedgekeurde draadloze headset-microfoon met Bluetooth, voor uitmuntende draadloze prestaties en de vrijheid om rond te lopen terwijl u op uw computer werkt.

Elke andere door Nuance goedgekeurde microfoon. Ga voor meer informatie naar support.nuance.com/compatibility.


Onderweg dicteren en de opname laten uitschrijven
Dicteer uw notities waar en wanneer u maar wilt, terwijl alles nog vers in het geheugen ligt zodat uw rapporten, voorstellen, notulen en andere stukken nog nauwkeuriger worden. Dragon Professional ondersteunt door Nuance goedgekeurde digitale spraakrecorders (voor geavanceerde opnamefunctionaliteit) en de gratis Dragon Recorder-app op een compatibel iOS-apparaat. Wanneer u weer achter uw pc zit, zet Dragon de audiobestanden automatisch in tekst om.

Aangepaste woordenlijsten importeren/exporteren
Met de lexiconbewerker in Dragon Professional kunt u woordenlijsten op maat maken met veelgebruikte afkortingen, eigennamen en andere unieke of bedrijfsspecifieke uitdrukkingen. Deze worden dan nog nauwkeuriger herkend, zodat u minder correcties hoeft door te voeren. U kunt ook aangepaste woordenlijsten importeren, exporteren en delen met anderen binnen het bedrijf.

Zelf spraakopdrachten maken om veelgebruikte tekst en afbeeldingen in te voegen
Met Dragon Professional kunt u snel en eenvoudig uw eigen spraakopdrachten maken waarmee u in een handomdraai veelgebruikte tekst en afbeeldingen invoegt. Door een eenvoudige opdracht uit te spreken kunt u handtekeningen, logo's, afbeeldingen, standaardtekst en nog veel meer invoegen, zodat u veel tijd bespaart.

Bedrijfsprocessen automatiseren met tijdbesparende macro's
Maak macro's om simpele workflows of complexe bedrijfsprocessen te automatiseren met eenvoudige spraakopdrachten. U kunt bijvoorbeeld met een opdracht als "Stuur e-mail naar verkoopdistributielijst" een e-mail sturen naar de verkoopdistributielijst met een cc naar het managementteam en een afdruk voor uw archief.

Dictaten beluisteren via de natuurlijk klinkende tekst-naar-spraakfunctie of het audiobestand
Met de functie Tekst-naar-spraak van Dragon kunt u geselecteerde tekst laten voorlezen met een natuurlijk klinkende computerstem. Zo vereenvoudigt u het proeflezen en kunt u nog meer multitasken. Met Dragon Professional kunt u ook de audiobestanden met gedicteerde tekst beluisteren. De gesproken tekst verschijnt gemarkeerd op het scherm.

Systeemvereisten

Systeemvereisten: Tijdens de installatie wordt gecontroleerd of uw systeem voldoet aan de minimale vereisten. Als dit niet het geval is, wordt de installatie van Dragon NaturallySpeaking afgebroken.

RAM: Minimaal 2 GB voor 32-bits versies van Windows 7, Windows 8 en 8.1 en 4 GB voor 64-bits versies van Windows 7, 8 en 8.1 en Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012.

Processor: Minimaal 2,2-GHz Intelģ Dual Core-processor of gelijkwaardige AMD-processor. Het programma werkt sneller met een snellere processor.

Beschikbare schijfruimte: 4 GB

Ondersteunde besturingssystemen: Windows 7 (32- en 64-bits); Windows 8 en 8.1 (32- en 64-bits); Windows Server 2008 R2; Windows Server 2012.

Internet Explorer 9 of hoger of de huidige versie van Chrome of Firefox voor weergave van de online Help.

Een geluidskaart met ondersteuning voor 16-bits opnames.

Een dvd-romstation (vereist bij installatie vanaf een schijf).

Een door Nuance goedgekeurde microfoon. Ga voor meer informatie naar support.nuance.com/compatibility.

Een internetverbinding voor automatische productactivering (snel en anoniem).

Opmerking: Ondersteunt Microsoft Office 2010 en 2013. Dicteren in EPD-systemen (elektronische patiŽntendossiers) wordt niet ondersteund. Gebruik voor EPD-ondersteuning Dragon Medical Practice Edition.

 


Prijs: 699 EUR (excl. BTW & verzendingskosten)


K609L-W00-13.0
 
Dragon Naturally Speaking Premium 13 Ľ

A209L-X00-13.0
 
Dragon NaturallySpeaking Professional 13 NL Ľ

A709L-X00-3.0
 
Nieuw! Dragon Medical Practice Edition 3 Ľ

Ľ © 2009 E-DEO. Alle Rechten voorbehouden. E-DEO nv , Industrielaan 4, 9320 Erembodegem, Belgie, Tel: 00 32 (0)53 84.94.90, Fax: 00 32 (0)53 849491, info@e-deo.be