Nederlands ╗English ╗
Franšais ╗ 

Dicteertoestellen Dicteertoestellen


Product Code:
Speechmike Premium Touch SMP3700 

Beschrijving:
Speechmike Premium Touch SMP3700
 

Prijs: 269 EUR (excl. BTW & verzendingskosten)Inhoud:
SpeechMike Premium Touch
SpeechMike Premium Touch dicteermicrofoon
SpeechMike Premium Touch dicteermicrofoon

SpeechMike Premium Touch
Dicteermicrofoon
SMP3700/3800Soortgelijke producten zoeken
 • Aanraaksensor
  voor ge´ntegreerde muisfuncties
 • Ontkoppelde microfoon van studiokwaliteit
  voor nauwkeurig opnemen
 • Ge´ntegreerd popfilter
  voor perfecte opnamekwaliteit
 • AntimicrobiŰle behuizing en knoppen
  voor een hygiŰnische werking

De helderste opnamen
met nauwkeurige microfoon

SpeechMike Premium Touch is de nieuwste innovatie van Philips. Hij beschikt over een ontkoppelde microfoon van studiokwaliteit, een ge´ntegreerd filter voor ruisonderdrukking, een antimicrobiŰle behuizing en een bewegingssensor voor de helderste geluidsopnamen en de nauwkeurigste spraakherkenningsresultaten. De nieuwe aanraaksensor maakt navigeren eenvoudiger, waardoor u nog meer tijd bespaart.

Functies
Microfoonrooster met geoptimaliseerde structuur voor een kristalhelder geluid

Een goed ontworpen microfoonrooster kan de kwaliteit van een microfoon als de SpeechMike Premium nog verder verhogen. Het totale oppervlak van de zeshoekige openingen in het metalen rooster is drie keer groter dan bij de vorige versie van deze microfoon, waardoor kristalheldere opnames worden gegarandeerd.

Ge´ntegreerde plopkap voor een perfecte kwaliteit

Het microfoongedeelte van de SpeechMike Premium bestaat uit veel verschillende laagjes, die ervoor zorgen dat het geluid zo helder en authentiek mogelijk klinkt. Een van deze laagjes is een vlies dat boven en onder de microfooncapsule is geplaatst. Dit vlies filtert vervormingen van het geluid (zoals plop- en sisgeluiden) uit. Zo bent u zeker van perfecte resultaten, zelfs als u met uw mond vlakbij de microfoon dicteert.

Groot luidsprekergedeelte voor topkwaliteit bij het afspelen

In vergelijking met zijn voorganger is de SpeechMike Premium uitgerust met een twee keer zo groot luidsprekergedeelte, waardoor opnames met een glasheldere, perfecte kwaliteit afgespeeld kunnen worden.

Geoptimaliseerd bedieningspaneel om comfortabel te werken

Het ontwerp van de SpeechMike bestaat uit drie ergonomische zones en is door testgebruikers aangewezen als het meest comfortabel in de hand liggende ontwerp. De dicteerzone is geoptimaliseerd om de beweging van de duim tot een minimum te beperken. De knoppen die nodig zijn voor de feitelijke dicteerfuncties zijn centraal op het apparaat geplaatst. Daardoor is de ergonomie perfect en niet vermoeiend voor de gebruiker. Knoppen die minder vaak worden gebruikt, zijn er op een duidelijke manier boven of onder gerangschikt. Alle knoppen zijn ontworpen om zo veel mogelijk tactiele feedback te geven.

Ergonomisch gevormde achterkant, zodat de microfoon perfect in uw hand ligt

De achterkant van een dicteermicrofoon is net zo belangrijk als de voorkant. Daarom heeft Philips de achterkant zo gevormd dat de microfoon perfect in de hand ligt en onbedoeld gebruik van de knoppen wordt verminderd. De activeerknop en de 'commando'-knop aan de achterkant bevinden zich precies op de juiste plaats. Nooit eerder was een desktop dicteerapparaat zo ergonomisch als de SpeechMike Premium.

Ge´ntegreerde bewegingssensor voor gebarencontrole

De Philips SpeechMike Premium is het resultaat van hypermoderne technologie. De microfoon heeft een ge´ntegreerde bewegingssensor en is daarmee het allereerste dicteerapparaat dat met de beweging van uw hand kan worden bediend. De SpeechMike Premium detecteert wanneer hij op een tafel wordt gelegd. De microfoon wordt dan gedempt. Zodra u hem weer oppakt, wordt deze dempfunctie weer uitgeschakeld. Deze functie kan in veel situaties grote voordelen opleveren: denk bijvoorbeeld aan een telefoontje tussendoor of iemand die uw kantoor binnenloopt. Bovendien kunt u zelf gebeurtenissen inplannen, bijv. voor het pauzeren en weer voortzetten van de opname.

Vrij te configureren functietoets voor een gepersonaliseerde workflow

De Philips SpeechMike Premium is de meest geavanceerde dicteermicrofoon van dit moment. Om gebruikers nog meer vrijheid te bieden om hun apparaat te personaliseren, heeft Philips bovenaan het bedieningspaneel een instructietoets toegevoegd. Uiteraard kan de gebruiker deze toets geheel vrij configureren, een mogelijkheid die vooral nuttig is bij het programmeren van spraakherkenningscommando's.

Gepolijst oppervlak om ongewenste aanraakgeluiden te verminderen

De behuizing van de SpeechMike Premium is gemaakt van hoogwaardige polymeren. Deze is voorzien van een gepolijst oppervlak en het materiaal bevat een parel-/metaaltoevoeging voor een hoogwaardig metallic effect. Bovendien maakt deze toevoeging het oppervlak ongevoelig voor aanraakgeluiden en vingerafdrukken.

Barcodescanner voor een gestroomlijnd documentatieproces

Koppel cliŰnt- of patiŰntgegevens aan een opnamebestand door simpelweg een barcode te scannen (alleen de SpeechMike Premium met barcodescanner). De gescande informatie wordt automatisch aan het dicteerbestand gekoppeld. Dit stroomlijnt het documentatieproces. Alle identificatiegegevens worden correct ingevoerd, wat de veiligheid en de potentiŰle kostenbesparing verhoogt. Met de SpeechMike Premium kunt u barcodes scannen tot een afstand van 60 cm (ofwel 23 inch). Deze afstand is twee keer zo groot als bij de vorige versie van deze microfoon!

AntimicrobiŰle behuizing en knoppen om hygiŰnisch te werken

De behuizing en de knoppen van de SpeechMike Premium zijn gemaakt van antimicrobiŰle kunststof, waardoor ze beschermd zijn tegen allerlei soorten ziektekiemen. AntimicrobiŰle materialen beschermen tegen een groot aantal verschillende micro-organismen, zoals bacteriŰn (bijv. pneumokokken en multiresistente micro-organismen zoals MRSA), virussen (zoals hiv, griep enz.), schimmels (zoals Aspergillus niger) en algen. De antimicrobiŰle werking van het materiaal blijft minstens vijf jaar actief.

Zelfreinigende trackball met laserscanner voor een extra soepele bediening

De SpeechMike Premium bevat een ingebouwde, roestvrijstalen trackball met hoge precisie. De zelfsmerende, slijtvaste Teflonlagers garanderen een probleemloze bediening gedurende de volledige levensduur van de microfoon. In combinatie met een laserscanner en zelfreinigende functie is de trackball nauwkeuriger en duurzamer dan ooit tevoren. Bovendien kan de trackball uit het apparaat worden gehaald om te worden gereinigd, mocht dat ooit nodig zijn.

 


Prijs: 269 EUR (excl. BTW & verzendingskosten)


Jabra 930 UC
 
Jabra 930 UC

Speechair
 
Philips Speechair

Speechair met software
 
Philips Speechair met software

Speechone
 
Philips SpeechOne

LFH 8200
 
Pocket Memo 8200

LFH 8300
 
Pocket Memo 8300

LFH 7255
 
Speech Exec Pro Dictate

LFH 7257
 
Speech Exec Pro Transcribe

LFH 753
 
Speechexec mobile voor Blackberry

Speechmike Premium Air SMP4000
 
Speechmike Premium Air SMP4000

Speechmike Premium Touch SMP3700
 
Speechmike Premium Touch SMP3700

Speechmike Pro III
 
Speechmike Pro III

LFH 7277
 
Transcription Set 7277

á ę 2009 E-DEO. Alle Rechten voorbehouden. E-DEO nv , Industrielaan 4, 9320 Erembodegem, Belgie, Tel: 00 32 (0)53 84.94.90, Fax: 00 32 (0)53 849491, info@e-deo.be