top of page
csm_lfh7330_philips_speechexec-enterprise-software_bc45e4b4f9.png

SPEECH EXEC ENTERPRISE

Dicteer- en transcriptieoplossing

  • Spraakherkenningsoptie 
    voor het verminderen van transcriptietijd en kosten

  • Smartphone-app 
    voor een grotere productiviteit onderweg

  • Extern hardwarebeheer 
    voor handige apparaatconfiguratie en firmware-updates

Speech Exec Enterprise: Over

SpeechExec Enterprise is een dicteer- en transcriptieoplossing op locatie, ideaal voor middelgrote tot grote bedrijven, die een groot aantal spraak-naar-tekst-scenario’s ondersteunt: van dicteerworkflows tussen auteurs en intern secretariaat tot spraakherkenning aan client- of serverzijde. De geïntegreerde smartphone-app voegt mobiliteit toe aan uw spraak-naar-tekst-workflow. Beheer op afstand van gebruikers, workflowinstellingen en hardware-apparaten en ondersteuning van virtualisatie vermindert IT-kosten en vereenvoudigt het beheer.

Gratis demo? Prijs aanvragen?

Speech Exec Enterprise: Tekst

FUNCTIES

Speech Exec Enterprise: Tekst
csm_lfh7350_philips_speechexec_speech-to-text_fim_f9ce0ec93f.png

Flexibele spraak-naar-tekst-oplossing afgestemd op uw wensen

SpeechExec Enterprise ondersteunt een groot aantal speech-naar-tekst-scenario’s. Het platform ondersteunt traditionele dicteerworkflows tussen auteurs en het interne secretariaat. Opnames en de daaruit voortkomende documenten worden automatisch naar de juiste persoon doorgestuurd, waardoor de doorlooptijd korter is. Met realtime informatie over de taakstatus kan uw werk eenvoudig worden gevolgd en de prioriteitsinstelling zorgt ervoor dat urgente opnames een voorkeursbehandeling in de rij krijgen.

Praktisch direct dicteren met dicteermicrofoons van Philips

Met de geïntegreerde recorder kunnen auteurs direct in de applicatie opnemen met een microfoon. Alle opname- en afspeelfuncties kunnen worden geregeld met de Philips SpeechMike dicteermicrofoons en de Philips SpeechOne headsets. Efficiënt opnemen en nauwkeurige spraakherkenning zijn hierdoor gegarandeerd.

csm_lfh7350_philips_speechexec_recorder_fim_41b2ad785c.png
csm_lfh7330_philips-speechexec-enterprise_version_app_009185f4af.png


Smartphone-app voor een grotere productiviteit onderweg

De Philips smartphone-app laat u altijd en overal productief zijn. De app maakt het direct opnemen met uw iOS of Android smartphone, eenvoudig en verzendt de opnames onmiddellijk voor transcriptie, of u nu op bezoek bent bij klanten, op locatie voor uw werk of in uw café om de hoek. Met SpeechExec Enterprise Web Access kunt u altijd en overal werken, vanaf elke computer met een webbrowser, bijvoorbeeld van thuis uit of tijdens een zakenreis. Dankzij Web Access bent u niet gebonden aan uw kantoorapparatuur of uw lokaal geïnstalleerde software.

Transcriptiespeler met voetpedaalondersteuning voor het efficiënt creëren van documenten

De transcriptiemodule maakt efficiënte toegang tot digitale spraakbestanden mogelijk. Visueel workflowmanagement, inclusief sorteren, zoeken en filteropties en taakinformatie zoals auteur, lengte en prioriteit, garanderen een productieve transcriptie en snelle doorlooptijd van documenten. Met het ergonomische Philips voetpedaal kunnen alle transcriptie- en afspeelfuncties met de voet worden bediend, waardoor secretariaatsmedewerkers hun handen vrij hebben om zich volledig te richten op het typewerk. Er kunnen vooraf gedefinieerde sjablonen worden gebruikt, zodat documenten automatisch worden aangemaakt met de juiste kop- en voettekst waarmee u nog meer tijd bespaart.

csm_lfh7350_philips_speechexec_transcription-player_fim_12bc8a0614.png
csm_lfh7330_philips-speechexec_speechrec_fim_8f86554bec.png


Spraakherkenningsoptie voor het verminderen van transcriptietijd en kosten

Spraakherkenningssoftware kan eenvoudig in de oplossing worden geïntegreerd. Of u nu direct in de software dicteert met een Philips microfoon of opgenomen bestanden van een dicteerapparaat converteert: spraakherkenning helpt u de transcriptietijd en kosten te verminderen. Geïntegreerde gespecialiseerde juridische, medische en professionele woordenlijsten zorgen voor optimale spraakherkenningsnauwkeurigheid. Auteurs kunnen de vervelende reviewtaak vermijden door de herkende tekst en het audiobestand automatisch naar hun assistent te sturen voor correctie en nalezen. Gebruikers kunnen de spraakherkenningsfunctie zelfs uitbreiden naar applicaties waar ze gewoonlijk tekst ingeven: productiviteitstoepassingen op kantoor, webbrowsers of andere standaard Windows applicaties.

Encryptie, back-upfuncties en wachtwoordbescherming voor ultieme beveiliging

Dankzij bestandscodering in realtime (256-bits), wachtwoordbescherming en veilige bestandsoverdracht krijgen alleen bevoegde personen toegang tot documenten. De optionele automatische back-upfunctie beschermt data tegen onvoorzien verlies.

csm_lfh7330_philips_speechexec_highsecurity_fim_5d2eeea438.png
csm_lfh7330_philips_speechexec_softwareadmin_fim_ccd874162c.png


Krachtige, gecentraliseerde gebruikersbeheer voor efficiënt gebruik van concurrent licenties en aanzienlijke kostenbesparingen

Verhoog de productiviteit van uw onderneming door gebruikers, licenties en systeeminstellingen op afstand te beheren. Het concurrent licentiemodel biedt flexibiliteit en aanzienlijke kostenbesparingen door u de garantie te geven dat u alleen betaalt voor de licenties die u daadwerkelijk nodig hebt. De functie voor centraal beheer maakt het eenvoudiger om werklijstkolommen, filters en taakgegevens te configureren. De ondersteuning van Active Directory maakt het ook mogelijk om instellingen nog makkelijker te beheren.

Extern hardwarebeheer voor handige apparaatconfiguratie en firmware-updates

Hardwarebeheer op afstand stelt u in staat om de knoppen van Philips dicteermicrofoons centraal te configureren en de firmware centraal bij te werken.

csm_lfh7350_philips_speechexec_remote-device-management_fim_7386fa5866.png
csm_lfh7350_philips_speechexec_virtualization_fim_ec4fd4e2e3-2.png

Ondersteuning van remote omgevingen voor on-demand applicatielevering

Ondersteuning voor Microsoft Remote Desktop Services (RDS), Citrix en VMware Horizon-omgevingen laat on-demand applicatielevering toe. SpeechExec kan worden gevirtualiseerd, gecentraliseerd en beheerd in het datacentrum en is onmiddellijk als service beschikbaar voor gebruikers — onafhankelijk van locatie. Bovendien is SpeechExec compatibel met de HL7-interface. SpeechExec Enterprise kan worden gebruikt als communicatie-interface tussen de dicteerworkflow en ziekenhuisinformatiesystemen (ZIS).

Speech Exec Enterprise: Teamleden
lfh7330_philips-speechexec-enterprise-system-overview.png
Speech Exec Enterprise: Afbeelding
bottom of page