top of page

SPRAAKHERKENNING

Betere medische documentatie? Gebruik gewoon uw stem!

Het is nu mogelijk om patiëntendossiers ter plekke te maken. Typen, zoeken of wachten is niet meer nodig en dat scheelt heel wat kostbare tijd. Bovendien is alle informatie onmiddellijk voor de patiënt en voor uw collega’s beschikbaar.

Spraakherkenning : Tekst
Spraakherkenning : Lijst

VOORDELEN

Optimale kwaliteit en meer tijd voor de patiënt.

Met een spraakherkenningsoplossing kunnen patiëntendossiers efficiënter worden beheerd en zijn medische gegevens vollediger en sneller toegankelijk.

TIJD EN RESOURCES BESPAREN

Met de oplossingen van Nuance bent u gemiddeld 60 minuten per dag minder kwijt aan het bijhouden van patiëntendossiers.

BETERE RESULTATEN EN EFFICIËNTER WERKEN

Het gebruik van Dragon Medical levert heel wat tijdwinst op. En dat betekent dat u zich volledig op de patiënt kunt concentreren.

DE PATIËNT KOMT OP DE EERSTE PLAATS

Alle relevante informatie die de volledigheid van het dossier tegemoet komt wordt direct en nauwkeurig in het patiëntendossier vastgelegd. Hierdoor wordt gedetailleerd gedocumenteerd wat de kwaliteit van het EPD doet toenemen en de zorg voor de patient zal verbeteren.

ACCEPTATIE EN GEBRUIK VAN HET EPD (ELEKTRONISCHE PATIËNTENDOSSIER)

Met een spraakherkenningsoplossing wordt werken met het EPD veel eenvoudiger. Bovendien wordt de grootste belemmering weggenomen: de administratieve werkdruk van artsen en verpleegkundigen.

BETER ONDERBOUWDE BESLISSINGEN

Medische dossiers die met spraaktechnologie worden bijgehouden, bevatten meer en betere gegevens in vergelijking met traditionele input.

MEER VEILIGHEID VOOR DE PATIËNT EN ALLE INFORMATIE ONDER HANDBEREIK

Omdat alles efficiënt en tot in detail in het patiëntendossier wordt vastgelegd, kunnen artsen informatie sneller met collega’s delen en is er minder risico op fouten..

Spraakherkenning : Bestanden
csm_smp3700_philips-speechmike-premium-touch_male_physician-at-desk_2375_0da8e1a6fe.png

Artsen kunnen 150 woorden per minuut dicteren.
Dat is drie keer sneller dan typen.

Spraakherkenning : Citaat

FUNCTIONALITEIT

SPEECH-TO-TEXT

(SPRAAK-NAAR-TEKST)

Onmiddellijk gebruiksklare krachtige, betrouwbare spraakherkenning. Professionele woordenlijst met een groot aantal medische termen. Betrouwbaar dicteren met behulp van de specifieke woordenlijst voor uw specialisatie.

NAVIGEREN EN CORRIGEREN MET SPRAAKOPDRACHTEN

Navigeren door het programma en gedicteerde tekst corrigeren: het kan gewoon met uw stem. Met de geïntegreerde spraakopdrachten kunt u nog gemakkelijker dicteren, navigeren en corrigeren. En vindt u eenvoudig uw weg in het programma.

AUTOMATISCHE TEKST, MACRO’S EN AANGEPASTE OPDRACHTEN

Met aanpasbare tekstblokken bespaart u tijd en werkt u veel efficiënter. Naast de standaard spraakopdrachten kunt u werken met persoonlijke opdrachten.

Spraakherkenning : Teamleden

PROFITEREN VAN
CLOUD-TECHNOLOGIE

Hoe we hier zijn gekomen

Bij ons kunt u terecht voor precies de juiste oplossing met nauwkeurige, beveiligde spraakherkenning die op de gezondheidszorg is afgestemd. De spraakherkenningsoplossing Dragon Medical One in de cloud is gebruiksvriendelijk en intuïtief en zetten uw woorden direct om in tekst. Zo kunt u medische dossiers snel, effectief en nauwkeurig bijwerken.

info-hc-dragon-medical-solutions-nl-hover_edited.png
Spraakherkenning : Over ons

OPLOSSINGEN

Er is altijd een passende oplossing voor u

Spraakherkenning : Tekst

DRAGON MEDICAL ONE

De zorg voor patiënten volledig documenteren: overal en altijd

Dragon Medical One is een beveiligde spraakherkenningsoplossing in de cloud met bijzonder veel voordelen. Medische professionals kunnen alle patiëntgegevens dicteren en overal vastleggen. Zorginstellingen kunnen spraakherkenning eenvoudig in de hele organisatie inzetten, IT-medewerkers besparen tijd en iedereen kan veel productiever en efficiënter werken.

DRAGON MEDICAL SPEECHKIT

Integratie van meerdere platforms voor ICT-dienstverleners

Eenvoudig te integreren met specifieke SDK’s voor mobiele apparaten (iOS en Android), webbrowsers (Explorer, Chrome, Firefox en Safari) en desktops (Microsoft .NET en COM)

POWER MIC

Hoogwaardige microfoon voor dicteren van medische gegevens

De PowerMic van Nuance is speciaal ontworpen met het oog op productiviteit en gebruiksgemak, zowel tijdens het dicteren als bij het werken met de spraakherkenningsfuncties.

Spraakherkenning : Teamleden
bottom of page