top of page
Dragon Medical One: Lijst

Ondersteuning voor klinische documentatieworkflows tijdens de patiëntreis

Dragon Medical One is een uitgebreide oplossing die aan de Britse AVG-richtlijnen voldoet en zorgprofessionals tijdens het hele patiënttraject helpt de kwaliteit van klinische documentatie te verbeteren voor een betere veiligheid, kwaliteit en continuïteit van de zorg voor de patiënt.

Dragon Medical One: Tekst
Computer Store

AI-OPLOSSING VOOR TIJDROVENDE DOCUMENTATIETAKEN

Klik minder met een geavanceerde spraakherkenningsoplossing voor een productievere en meer gepersonaliseerde documentatie-ervaring voor, tijdens en na het patiëntconsult.

Dragon Medical One: Diensten

ONGEËVENAARDE NAUWKEURIGHEID

Voor Dragon Medical One is geen spraakprofieltraining nodig. Bij het eerste gebruik wordt automatisch een enkel cloudprofiel gemaakt op basis van AI-algoritmen en een professioneel medisch lexicon. Handmatige handelingen zoals accentaanpassingen en microfoonkalibratie worden automatisch uitgevoerd voor nog meer nauwkeurigheid en een optimale gebruikerservaring vanaf het allereerste begin.

BETERE DOCUMENTATIE

Dankzij de geavanceerde spraakherkenning met opdrachten in natuurlijke taal kunnen patiëntgegevens voor, tijdens en na het consult efficiënt worden gedocumenteerd. Zorgprofessionals bepalen hoe en waar ze documenteren: dicteren bij de cursor, in het geïntegreerde dicteervenster of via elke moderne browser.

TOONAANGEVENDE ARCHITECTUUR

Deze AVG-compatibele en ISO 27001-gecertificeerde oplossing is bijzonder responsief en veerkrachtig en biedt uitgebreide integratiemogelijkheden en naadloze ondersteuning voor zowel browser- als webgebaseerde EPD's. Hierdoor heeft u de flexibiliteit die u nodig heeft in elke omgeving.

CONSISTENTE

SPRAAKERVARING

Beheer licenties, implementaties en standaardinstellingen voor een efficiënt, vertrouwd en voorspelbaar gebruik in alle zorgomgevingen, apparaten en apps.

KRACHTIGE OPDRACHTEN

Snel en eenvoudig notities opmaken, corrigeren en navigeren met stapsgewijze opdrachten om workflows te optimaliseren.

EXTRA MOBILITEIT

In combinatie met PowerMic Mobile wordt elk werkstation een dicteerstation. Zorgprofessionals kunnen overal aantekeningen maken door hun smartphone te gebruiken als veilige, draadloze microfoon.

Scherm­afbeelding 2022-12-06 om 15.24.56.png

WORKFLOWASSISTENT

Een productievere en meer gepersonaliseerde documentatie-ervaring

Met behulp van geïntegreerde spraakfuncties verlicht Dragon Medical One de administratieve last voor zorgprofessionals. Door repetitieve taken te verminderen en de toegang tot informatie te vergemakkelijken zijn zorgprofessionals minder tijd kwijt aan documentatie, zodat ze meer tijd overhouden voor patiënten en hun gezin.

Aangepaste functies:

Creëer uw eigen stemervaring door taken te automatiseren, zoals EPD-navigatie, het versturen van aanvragen en het ondertekenen van aantekeningen. Naast klinische workflows kunt u ook persoonlijke e-mails opstellen, in Microsoft Office-documenten navigeren en op het web zoeken.

Dragon Medical One: Over

PROFESSIONELE DIENSTEN

Gepersonaliseerde ervaring en verbeterd EPD-gebruik

Documentatietaken worden steeds meer verspreid over desktop-pc's, mobiele apparaten en nieuwe tools buiten het elektronische patiëntendossier (EPD). Dragon Medical One ondersteunt de manier waarop artsen onderweg werken en maakt het eenvoudiger om klinische documentatie in patiëntendossiers in te voeren.

Wij bieden u alle nodige ondersteuning bij het plannen, implementeren en in gebruik nemen van het cloudplatform. Maximaliseer het gebruik van cloudgebaseerde spraakherkenningssoftware op verschillende platformen met een enkel stemprofiel om zorgprofessionals te helpen digitaliseringsdoelstellingen te bereiken. Als u eenmaal aan de slag bent, kunt u het gebruik eenvoudig monitoren en krijgt u toegang tot praktische analyses om uw organisatie te helpen uw investering snel terug te verdienen.

Groen Inpak Papier Visitekaartje.png
Dragon Medical One: Over
bottom of page