top of page

POWERMIC

Draadloze en bedrade microfoons voor Dragon Medical

PowerMic: Lijst

Met PowerMic zijn de EPD-workflows voor zorgprofessionals optimaal

Zorgprofessionals kunnen patiëntgegevens nu rechtstreeks in het EPD dicteren door Dragon Medical te combineren met PowerMic Mobile op hun eigen smartphone, PowerMic op hun werkstation of een andere ondersteunde handmicrofoon of headset.

PowerMic: Tekst
spot-hc-powermic-mobile.png

POWERMIC MOBILE

Gebruik uw eigen persoonlijke smartphone als handige, draadloze microfoon terwijl u over de afdeling loopt of naar een ander werkstation gaat. Deze uiterst flexibele oplossing sluit aan op de werkwijze van zorgprofessionals en biedt meer mogelijkheden voor de registratie van medische gegevens.

POWERMIC 4

Til dicteren voor artsen naar een hoger niveau met de ergonomische dicteerbediening en snelle veldnavigatie. Verhoog de productiviteit met nieuwe functies zoals een groter aanwijsapparaat, extra knoppen en magnetische bevestigingsopties.

spot-hc-powermic-4b.png
spot-hc-powermic3.png

POWERMIC III

Ideaal voor werkstations die speciaal voor dicteren met Dragon Medical worden gebruikt. Een krachtige, ergonomische USB-microfoon wordt gecombineerd met volledige muisfuncties zodat u niet voortdurend tussen microfoon, muis en toetsenbord hoeft te schakelen.

PowerMic: Teamleden

FUNCTIES EN VOORDELEN

Eenvoudig te implementeren in elke IT-omgeving

PowerMic Mobile en PowerMic zijn oplossingen die elkaar goed aanvullen en waarmee de eenvoudige, nauwkeurige spraakherkenning van Dragon Medical beschikbaar is voor iedere zorgprofessional in tal van fysieke en virtuele omgevingen. Ze werken naadloos samen met Nuance Healthcare-oplossingen.

POWERMIC MOBILE

Schaalbaar en centraal beheerd

PowerMic Mobile groeit mee met uw organisatie. Gebruikersaccounts en -voorkeuren kunnen via internet centraal worden geconfigureerd en beheerd.

Desktops of thin clients

Dankzij ondersteuning van gevirtualiseerde EPD's zorgt PowerMic Mobile voor een grotere mobiliteit in het hele ziekenhuis, in externe klinieken, op kantoor en thuis.

Blijf verbonden in een gevirtualiseerde wereld

PowerMic Mobile vergroot de productiviteit, draagt bij aan een gebruiksvriendelijke werkwijze, en biedt ondersteuning voor gevirtualiseerde EPD-installaties en 256-bits codering met end-to-end beveiliging via een WiFi-netwerk of mobiel netwerk.

POWERMIC

Ergonomische bediening met de duim

Met PowerMic kunnen zorgprofessionals de standaardfuncties voor dicteren en spraakherkenning eenvoudig met de muis bedienen. Dit zorgt voor een ongekende dicteersnelheid, gebruiksvriendelijkheid en productiviteit.

Plug & play-installatie

De PowerMic wordt op de USB-poort aangesloten. PC's hoeven dus niet te beschikken over een geluidskaart.

Geavanceerden nauwkeurig dicteren

Eenrichtingsmicrofoon met ruisonderdrukking voor een grotere nauwkeurigheid, zelfs in de meest lawaaierige omgevingen.

PowerMic: Diensten

WAAROM DRAADLOOS?

Een ronde lopen zonder rekening te houden met speciale werkstations voor dicteren

PowerMic Mobile is een iOS- en Android-app waarmee zorgprofessionals hun eigen smartphone kunnen gebruiken als dicteermicrofoon op elk werkstation met Dragon Medical. De app is eenvoudig te gebruiken en wordt direct en op een veilige manier gekoppeld. Zorgprofessionals hoeven niet meer op zoek te gaan naar een speciale USB-microfoon. Ze kunnen dus meer tijd aan de patiënt besteden, notities maken terwijl de informatie nog vers in het geheugen ligt of medische documentatie thuis bijwerken.

Mijn project-2.png
PowerMic: Over
bottom of page